Beste leasemaatschappij 2024

Een vast maandbedrag

14 dagen bedenktijd

close

Wat is private lease?

Voor een vast maandbedrag in een nieuwe auto of in een occasion rijden, zonder je spaargeld te hoeven gebruiken? Geniet van een goed verzekerde en onderhouden auto, zonder zorgen. Dat is ‘the freedom of not owning a car’. Private lease wordt steeds populairder, maar wat is private lease nu precies, welke kosten zijn inbegrepen in je maandbedrag en wat zijn de voordelen?

Lees meer
Wat zit er in het contract?

Bij private lease van ALD Automotive zijn de verzekering, belasting en het onderhoud inbegrepen in het tarief. Je betaalt alleen voor benzine en verkeersboetes. Hierdoor ben je vaak voordeliger uit dan bij de aanschaf van een auto.

Lees meer
Hoe werkt het?

Of je nu op zoek bent naar een compacte auto waarmee je korte ritten in de stad kunt maken, of naar een 7-persoonsauto om zonder problemen je kinderen –inclusief vriendjes en vriendinnetjes- naar voetbal of hockey te vervoeren. ALD Private Lease biedt voor iedereen de gewenste auto. Je stelt jouw auto en contract samen op basis van je eigen wensen. Na het ondertekenen van je leasecontract en het verstrijken van de wettelijke bedenktijd wordt de auto besteld en zo snel mogelijk bij je afgeleverd.

Lees meer
Private lease occasion

Wil je liever niet te veel betalen voor een mooie én betrouwbare leaseauto? Private lease biedt de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs in een goede auto te rijden. Een tweedehands auto privé leasen heeft veel voordelen.

Lees meer

De vijf zekerheden van Keurmerk Private Lease

Sinds 1 februari 2016 dragen wij het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat wij de belangen van de consument, van jou dus, voorop stellen.

c
Eerlijke voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
c
Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Je leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
c
Bescherming tegen te hoge financiële lasten
Samen met jou bekijken en beoordelen wij hoeveel je wilt en kunt betalen. Daardoor heb je de zekerheid dat je de maandelijkse leasekosten kunt betalen.
c
14 dagen bedenktijd
Je moet zorgeloos kunnen genieten van jouw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd.
c
Zekerheid bij klachten
Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.
Lees meer
Beste Leasemaatschappij van 2024 in de categorie Private Lease

De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) heeft bekendgemaakt dat ALD Automotive als beste beoordeeld is in de categorie 'Grote leasemaatschappijen' met een rapportcijfer van 8,5.