Beste leasemaatschappij 2024

Een vast maandbedrag

14 dagen bedenktijd

close

Geen verrassingen meer

Vind je persoonlijke dienstverlening, transparantie en flexibiliteit belangrijk? Kies dan voor ALD Private Lease. Tegen een vast bedrag per maand rijd je in een gloednieuwe auto of in een occasion. Je kunt rekenen op duidelijkheid, heldere contractvoorwaarden en geen onverwachte kosten.

Wereldwijde speler in het beheer van mobiliteit

Met een vloot van meer dan 1,76 miljoen voertuigen, is ALD Automotive een wereldwijde speler in de financiering en het beheer van mobiliteit. Met innovatie en persoonlijke service als belangrijkste speerpunten zetten 6.700 medewerkers zich iedere dag in voor de tevredenheid van onze klanten.

img
Waarom kies je voor private lease bij ALD Automotive?
 • ALD Automotive draagt het Keurmerk Private Lease.
 • We geven je graag persoonlijk advies en uitstekende service.
 • Je bent bij ons goed verzekerd met een WA-verzekering met Casco schadedekking, en een optionele inzittende- en/of rechtsbijstandverzekering.
 • Je hebt bij ons een laag standaard eigen risico. De eigen bijdrage bij WA-schade is 0 en bij cascoschade slechts 300 euro en optioneel aanpasbaar.
 • Bij ons zit 24-uurs pechhulp in binnen- en buitenland standaard in je leasecontract.
 • ALD Automotive is één van de grootste leasemaatschappijen van de wereld. Daardoor kunnen wij voordelig grote aantallen voertuigen inkopen en deze weer tegen gunstige tarieven aanbieden aan onze klanten.
 • Bij tussentijds opzeggen betaal je nooit meer dan je zou hebben betaald wanneer je bij aanvang van het contract voor deze kortere looptijd had gekozen.
Beste Leasemaatschappij van 2024 in de categorie Private Lease

De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) heeft bekendgemaakt dat ALD Automotive als beste beoordeeld is in de categorie 'Grote leasemaatschappijen' met een rapportcijfer van 8,5.

De zekerheden van het Keurmerk Private Lease

Sinds 1 februari 2016 dragen wij het officiële Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat wij de belangen van de consument, van jou dus, voorop stellen. Onze voorwaarden en regels voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk. Zo weet je zeker dat je een betrouwbaar private lease-contract kunt afsluiten bij ALD Automotive. Wil je meer weten over het keurmerk? Kijk dan op www.keurmerkprivatelease.nl.

 • Eerlijke voorwaarden
 • Inclusief onderhoud, reparatie, verzekering, pechhulp en vervangend vervoer
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten

Onze servicebeloften

Om onze klanten beter te bedienen en de juiste service te verlenen hebben wij enkele servicebeloften opgesteld.

c
Voor iedere mobiliteitsbehoefte een oplossing
Van private lease tot zakelijk leasen. Van het leasen van een e-bike tot een op maat gemaakte mobiliteitsmix. Wij bieden je voor ieder budget en elke mobiliteitswens een flexibele oplossing.
c
Je hebt inspraak in onze dienstverlening en innoveert mee
Nieuwe diensten ontwikkelen we niet alleen, maar in samenspraak met onze klanten.
c
Transparantie in kosten en voorwaarden
Wij bieden altijd een kostenefficiënte oplossing. Daarnaast communiceren wij transparant over onze voorwaarden. Zo helpen we jou om grip te houden op je mobiliteitskosten.
c
100% digitaal en persoonlijk
Je kunt ons 24 uur per dag digitaal bereiken via My ALD, maar het is ook altijd mogelijk om persoonlijk contact te zoeken met onze Driver en Customer Care teams. De keuze ligt bij jou.

Vragen en antwoorden

Wie is ALD Automotive?

Welke modellen zijn er beschikbaar bij ALD Automotive?

Sluit ik de leaseovereenkomst bij ALD Automotive?

Is ALD Automotive aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

Hoe herken ik dat het product voldoet aan de eisen vanuit Stichting Keurmerk Private Lease?

Wat doet Stichting Keurmerk Private Lease?

Bekijk alle vragen